Goed Contact

Goed Contact

20140916_161833

16 september was de aftrap van een nieuw netwerk-seizoen bij Goed Contact, een netwerkorganisatie voor ondernemende vrouwen in mijn regio. Zoals ieder jaar is de eerste bijeenkomst puur informeel onder het genot van een hapje en een drankje, zonder programma.

Dit jaar waren we te gast bij Restaurant Apicius in Bakkum en in het kader van #hoedjesdag was de dresscode met een hoed! Het was erg leuk om te zien dat alle aanwezige dames erg veel aandacht aan hun uiterlijk hadden besteed. Bij na alle gasten droegen een hoed, al dan niet zelf gemaakt!

Huisvanbinnen zorgde ervoor dat het geheel er een beetje feestelijk uitzag met Ballonnen en bloemen, mede gesponsord door Bloembinderij Suus uit Limmen.

collage

Met ingang van 1 oktober ga ik samen met Saskia Geraets het bestuur van Goed Contact versterken. Ik heb er erg veel zin in om me te gaan inzetten om de locale vrouwelijke ondernemers beter met elkaar en anderen te verbinden! Zelf zoek ik ook steeds meer de samenwerking met ondernemers in mijn eigen omgeving op en dat voelt erg comfortabel.

Delen = vermenigvuldigen! Daar geloof ik echt in!

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.