Molinos de Viento

Categorie
Interieurontwerp, kleuradvies, Styling

Voor een spaans cultureel centrum mocht ik een totaalplan ontwerpen met als doel dat verschillende ruimtes multifunctioneel inzetbaar worden. Om het geheel behapbaar te maken zijn we begonnen met het aanpassen van de entree en receptieruimte (het visitekaartje van het bedrijf). Door de jaren heen zijn er steeds losse meubelstukken gekomen, die het geheel rommelig maakte. Door de losse kasten voor koffie thee en opbergruimte te vervangen door een lang keukenblok, de werkplekken te centreren per functie en één balie te maken ontstond er meer rust in de ruimte. De kabels zijn netjes weggewerkt. Door met grotere gebaren te werken in de grote ruimte is er balans ontstaan. De ranke ovale tafel heeft plaats gemaakt voor een robuuste grote rechthoekige tafel met stoere lederlook stoelen eromheen. Met het gebruik van de fijne basiskleuren van Farrow&Ball: Elephants Breath voor de muren en Skimming Stone voor het houtwerk wordt er een warme sfeer gecreëerd. met het aanbrengen van de vrolijke oranje-rode Charlottes Locks op de achterwand hebben we de Spaanse zon naar binnen gehaald.

inmiddels zijn er nog 2 leslokalen aangepakt en is de openbare tussenruimte opgeknapt. meer afbeeldingen volgen later…..