Rood leren jasje

Rood leren jasje

Wat draag jij graag als je een belangrijke afspraak, pitch of sollicitatie hebt? 

Vrije opmerking_20140116_163713_01

 

Na een periode van wat minder zichtbare activiteiten door Huisvanbinnen was ik er weer echt aan toe het heft in eigen hand te nemen. Op een dag had ik zin om te knallen. Ik had een aantal zakelijke afspraken in mijn agenda en besloot de dag tot een succes te bombarderen. Ik wilde sterk overkomen en zoals ik in mijn tweet vermeldde koos ik er voor om mijn rode leren jasje te dragen. Als ik dat jasje draag voel ik me goed, stoer, opvallend en niet overdreven. Met mijn rode leren jasje blijf ik gemakkelijker op het netvlies hangen bij mijn gesprekspartner en zullen ze me niet zomaar vergeten.

Ik ging de gesprekken vol vertrouwen in en kwam er met veel energie uit! Het geeft me een goed gevoel en inmiddels heb de draad weer opgepakt waar ik hem uit het zicht verloor…

Heb jij ook zo’n kledingstuk waar je je sterk in voelt? Gebruik het!

3ebe63f7d73eb1eb7a5baa8973472095

foto via Gevonden op katespadeny.tumblr.com

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.