Samenwerken met de Rabobank

Samenwerken met de Rabobank

Dit jaar heb ik mee mogen werken met de Rabo inloopdag Wonen. Deze dag stond in het teken van wonen.

advertentie Rabobank inloopdag Wonen

advertentie Rabobank inloopdag Wonen

Naast korte adviesgesprekken over hypotheken konden de belangstellenden ook terecht voor interieuradvies. Ik vond het erg leuk om hieraan mee te mogen werken. De mensen die ik aan de tafel kreeg waren heel gericht bezig met een nieuwe woning of serieuze verbouwing waardoor ik ook meteen kon laten zien waar de toegevoegde waarde van een interieurontwerper ligt. Het was geen stormloop, maar het liep lekker door. Bovendien was het ook leuk om de medewerkers van de bank te leren kennen en te zien hoe het achter de schermen van een bank werkt. Al met al een geslaagde dag!

tweets tijdens de Rabo inloopdag Wonen.

tweets tijdens de Rabo inloopdag Wonen.

Mijn samenwerking was in de regio niet onopgemerkt. Uit mijn omgeving kwamen leuke reacties op de inloopdag binnen. Ik was dan ook blij verrast dat me werd gevraagd of de Rabobank me mocht interviewen voor het “Dichterbij” magazine voor Rabobank leden.

Bij de Rabobank in Castricum volgde daarop een erg prettig gesprek met José Ursem, die het gesprek omtoverde in een mooie tekst voor in het Dichterbij magazine.

interview Dichterbij pagina 1

interview Dichterbij pagina 1

interview Dichterbij pagina 2

interview Dichterbij pagina 2

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.