Veranda styling

Veranda styling

De langste dag van het jaar is net voorbij en in de week voorafgaand kreeg ik de opdracht om een veranda bij mij in het dorp gezellig te maken. We spraken de wensen door tijdens een kop koffie onder de nog niet gedecoreerde veranda. juni 2014 007

De wens was gezellig met blauw. Ik kreeg een budget om rekening mee te houden en verder de vrije hand. Inkopen werden gedaan bij Leen Bakker en Karwei en met wat creatief hergebruik van glazen potten werd sfeer verlichting aangebracht. Kijk zelf maar naar het resultaat:

Trend in deze tijd zijn spreuken voor op de muur of op kussens:juni 2014 011Dat verlichting niet duur hoeft te zijn bewijst dit plaatje; met de looplampen van Karwei met een lager wattage dan gebruikelijk voor een looplamp, creeer je sfeervolle verlichting om bij te kunnen lezen op zwoele avonden. bovendien is het erg flexibel ze zijn gewoon opgehangen aan de balken en dus gewoon verplaatsbaar: juni 2014 030Draadmanden gekocht bij Leen Bakker, heb ik gevuld met kokosmatten en zomergoed dat gezellig gaat hangen en aan de muur bevestigd met een haakje zodat je ze er af kan halen om eventueel te verpotten.  juni 2014 017Een aantal fleece dekens zorgen voor sfeer en lekker warm over je benen voor de Hollandse avonden.  juni 2014 020Gooi je glasgoed niet direct in de glasbak; je kunt er prima waxinelichthouders van maken of de afgebroken takjes uit de tuin in zetten om de sfeer wat te verhogen. Deze potjes heb ik eerst aan de onderkant ingesmeerd met verf en het daarna laten uitlopen: potten verven  juni 2014 021  juni 2014 034 juni 2014 036Ze was erg blij verrast met het resultaat en het was mooi klaar voor haar verjaardagsfeest waarop iedereen de mooie sfeervolle veranda kon bewonderen! De reacties maken me erg blij!

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.